No niin, viime kerrasta onkin aikaa. Viimeksi kirjoitin blogia vuonna 2014 ja se jäikin aika lyhyeksi. Nyt olen poistanut kaikki vanhat jutut ja päätin aloittaa uudestaan tämän kirjoittelun.

Alkuun kerron hieman itsestäni..

Asun avomieheni kanssa mukavassa rivari-kaksiossa ja meillä on 2 chihuahuaa; Bella 3,5v sekä Pimu 5kk. Vammani takia en ole ns. oikeissa töissä, vaan käyn kolmena päivänä viikossa työtoiminnassa kaupungintalolla. Olen infossa toisen naisen kanssa, joka on kyllä maailman paras. Työpäiväni kestävät vain 4h, mutta teen kuitenkin ihan oikeitakin töitä.

Rakastan matkustamista ja haluan reissuun aina kun siihen on mahdollisuus. Se ei ole kauhean usein, koska mieheni vielä opiskelee. Käyn myös kaikenlaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Musiikkimakuni on todella laaja, paitsi ooppera ja raskas metalli ei oikein uppoa...

Lähellä sydäntäni on myös leipominen/kokkailu, askartelu ja muut käsityöt sekä terveellisten elämäntapojen opettelu.

Jouluksi aion tehdä suurimman osan lahjoista itse. Osa lahjoista ovat syötäviä, osa ei. Olen huomannut, ettei kaikille kannata tehdä itse lahjoja, koska kaikki eivät niitä arvosta. Ei tunnu kovin kivalta, kun antaa lahjan jota on tehnyt pitkään ja lahjan saaja näyttää hyvin pettyneeltä ja toteaa "ai tämmönen.. no kiitos."

Nyt lähden kotiin ja jatkan siellä kirjoittamista!