Vapaa-ajallani tykkään askarrella ja tehdä kaikenlaisia käsitöitä. Yleensä minulla on monia projekteja samaan aikaan kesken. Tälläkin hetkellä on ainakin 3 eri ristipistotyötä kesken sekä juttuja joista tulee joululahjoja. On suodatinpussikranssia, erilaisia töitä joissa on käpyjä ja monia, monia muita. Laitan niistä kuvia kun valmistuvat. 

Toinen, mitä tykkään tehdä on kokkailu ja leipominen. Miehenikin tykkää ruoanlaitosta, mutta yleensä minä teen ruoan. Teen ihan tavallista kotiruokaa, koska rahallinen tilanne ei salli mitään erikoisia herkkuja. Joskus tietysti tulee syötyä vähän paremmin, mutta ei usein. Nykyään en enää leivo niin usein, ylipainon takia, mutta yritän opetella leipomaan vähän terveellisemmin. Olen myös keksinyt, että pakastan leipomuksia heti sopivan kokoisiin pusseihin joita voin ottaa sulaamaan jos meille joku sattuu tulemaan. Välillä annan äidin mukaan leipomuksia ja hän saa viedä muutaman palan esim. enolleni.

Minulla ja miehelläni on niiin erilainen maku kaiken makean suhteen. Hän ei syö mitään, missä on esim. rahkaa/kermaviiliä/sulatejuustoa... Tämän takia leipominen asettaa omat haasteensa, olisi kiva tehdä jotain sellaista mitä miehenikin voi syödä. Usein kuitenkin käy niin, että jos leivon jotain makeaa, mieheni käy ostamassa itselleen karkkia. :D Teen myös erilaisia sämpylöitä ja koitan oppia tekemään niistä vähän terveellisempiä. En ole enää pitkään aikaan tehnyt pelkkiä vehnäsämpylöitä, ne eivät edes maistu hyvältä. 

 

Vapaa-aika menee myös koiriemme kanssa. Meillä on siis 2 chihuahuaa, Bella ja Pimu. Heidän kanssaan tulee leikittyä ja lenkkeiltyä. Emme harrasta mitään agiltyä, vaikkakin se sopisi ainakin Pimulle. Mieheni ei ehdi sellaista harrastamaan ja minulle se tuottaa hankaluuksia pyörätuolin takia. Nyt uusimpana juttuna olemme alkaneet käydä chihuahua-tapaamisissa koirahallilla. Tällainen järjestetään sunnuntaisin. Olemme käyneet nyt kerran ja tänään on edessä toinen kerta. Viimeksi meillä oli mukana vain Pimu, koska Bellalla ei vielä ollut pikkuhousuja ja siellä täytyy sellaiset olla jalassa merkkailujen takia. Pimulla tapaaminen meni ihan hyvin. Alkuun Pimu meni tuolini alle piiloon eikä uskaltautunut tulla pois sieltä. Lähdin itse pois aitauksesta ja mieheni jäi sinne Pimun kanssa. Se oli hyvä ratkaisu, sillä Pimu alkoi tutustumaan muihin koiriin ja liikkumaan vapaammin. 

Saa nähdä miten tänään käy, kun Bella tulee mukaan. Hän on hyvinkin itsepäinen ja aikamoinen räksyttäjä. Toivottavasti tapaaminen menee hyvin ja saamme vinkkejä rähjäämiseen liittyen. 

koiruus.jpg

Tuo musta on meidän Pimu <3

 

Teen tietysti muutakin, mutta tässä oli osa. :)