Siskoni on ollut mukana jossain salaisessa neulontaystävä-ringissä. Siinä lähetellään paketteja tuntemattomalle parille ja sitten joku lähettää takaisin paketteja, neulomiseen liittyen. Idea on todella hauska, mutta itse en ole kiinnostunut neulomisesta. Tutkin nettiä ja löysin Salainen leivontaystävä-ringin. Päätin heti osallistua!

Ideana on lähettää paketteja 3kk ajan parille, täysin nimettömänä. Pakettien arvon kuuluu olla 10€/kk. Paketin sisällön täytyy liittyä leipomiseen jollain tavalla, reseptejä, välineitä, aineita... Naisesta, jolle lähetän paketteja, tiedän sen verran, että hän tykkää Marianne-karkeista, suklaasta, joulun värit ovat valkoinen, kulta ja hopea, hän juo teetä ja ns. rajoitteena on gluteeniton ruokavalio. Olen jo alkanut suunnitella ensimmäistä pakettia, jonka aiheena on esim. syötävät joululahjat. Tästä tulee varmasti kivaa! :)

Ennen kierroksen alkua jokaisen piti ilmoittaa jollain tavalla parillee, että tämä tietää olevansa mukana. Itse sain kivan syksyisen e-kortin pariltani.

 

                                                                 IMG_3618%5B1%5D.jpg